HJERTEFORENINGEN JAMMERBUGT

Skrevet mandag d. 29. januar 2018

HF_logo_jammerbugt

HJERTELIG VELKOMMEN TIL HJERTEFORENINGEN JAMMERBUGT

Hjerteforeningen Jammerbugt formidler Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse og oplyser om hjertesygdomme.

Vi afholder hjertecaféer med foredrag for patienter og pårørende – alle er velkomne.

Der bakkes op om landsdækkende kampagner og vi træffes til forskellige lokale aktiviteter, hvor der er mulighed for at få målt blodtryk og få en snak med vores fagkyndige personale.

Hold øje med vores kalender, hvor du kan se alle vores aktiviteter hen over året.

MELD DIG SOM FRIVILLIG

Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt en fra bestyrelsen, som gerne fortæller mere om arbejdet i Hjerteforeningen Jammerbugt.

Som frivillig får du oplevelser ved at gøre en indsats og personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser.

Du behøver ikke påtage dig opgaver, som du ikke har lyst eller kvalifikationer til.

Fosdalen